Language Options
ardeelenheit

פסטיבל ארץ הקודש לעוגב
מוסיקה מכנסיות המזרח התיכון

פסטיבל העוגב “טרה סנקטה” (פסטיבל העוגב של ארץ הקודש) הוא אירוע מוזיקלי בינלאומי בהפקת משמורת ארץ הקודש. המאורע מאפשר לכולם להינות מיופיים של עוגבי המשמורת – נכס יקר מפז שהגישה אליו בשאר ימות השנה שמורה לזמני הליטורגיה של הנוצרים מהעדה הלטינית.
הקונצרטים יתקיימו בכנסיות, אך הכול מוזמנים ללא שום קשר לדתם.
הזמנה מיוחדת ניתנת בזאת לצליינים ולתיירים חובבי מוזיקה.

BREAKING NEWS

Screen Shot 2017-07-14 at 7.00.57 AM

Terra Sancta Organ Festival

Nazareth: 2, 11, 18, 25 October 2017

Jerusalem, Athens, Rhodes, Cyprus, Damascus, Amman, Beirut 6 p.m.
Roma, Berlin, Wien, Bern and Central European Time 5 p.m.
London, Dublin, Lisbon 4 p.m.
Rio de Janeiro, Buenos Aires 12 Noon
EST 11 a.m.
CT 10 a.m.
MT 09 a.m.
PT 08 a.m.


 

 

Contact Us

Terra Sancta Organ Festival
Custodia Terrae Sanctaeae
Memorial of Moses
Mount Nebo Siyagha
Faysaliyah – P.O.B. 217196
Madaba JORDAN
e-mail: organfestival@custodia.org